Η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ συμμετέχει σταθερά στις σπουδαιότερες διεθνείς εκθέσεις κάνοντας γνωστά τα  προϊόντα της σε όλο τον κόσμο και παράλληλα συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα  γύρω από την κατασκευή ορθοπεδικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία εκθέτει τα προϊόντα της κάθε χρόνο στις παρακάτω εκθέσεις:

arabhelth2016

ARABHEALTH

 

arab health logo

Διοργανώνεται κάθε χρόνο στα τέλη Γενάρη στο Ντουμπάι. Στην αρχή προσέλκυε εκθέτες κυρίως από την Μέση Ανατολή και την Αφρική, εντούτοις, τα τελευταία χρόνια η αύξηση των επισκεπτών κι από άλλες περιοχές του πλανήτη είναι τόσο σημαντική, έτσι ώστε σήμερα να θεωρείται η δεύτερη σπουδαιότερη έκθεση ιατρικών ειδών και υπηρεσιών σε όλη την υφήλιο.

arabhelth2016

MEDICA/COMPAMED

 

Είναι η σπουδαιότερη έκθεση ιατρικών ειδών και προϊόντων σε όλον τον κόσμο. Διοργανώνεται κάθε Νοέμβρη στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας και είναι τόσο σημαντική ώστε να υπάρχει μακρά λίστα αναμονής υποψήφιων νέων εκθετών κάθε χρόνο. Προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

MEDICA 2014

HEALTHY LIFESTYLE

 

Διοργανώνεται κάθε Δεκέμβρη στην Μόσχα.  Πρόκειται για τη σπουδαιότερη έκθεση ιατρικών ειδών & υπηρεσιών στη Ρωσία και όλες τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Προσελκύει επισκέπτες κυρίως από τη Ρωσία και τις όμορες χώρες και αποτελεί για όλες τις εταιρείες  της Ευρώπης και της Αμερικής παράθυρο πρόσβασης σε μια δύσκολη, αλλά συνάμα τεράστια και πολύ δυναμική αγορά 200 εκατομμυρίων κατοίκων

HEALTHY LIFESTYLE 2013

Επίσης, η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ συμμετέχει σε συνεργασία με τους κατά περιοχή αντιπροσώπους της σε εκθέσεις εθνικής εμβέλειας σε διάφορες χώρες (Πολωνία,  Πορτογαλία, Μαρόκο, Αλβανία, Βουλγαρία κτλ).