Ο ύπνος δεν είναι μόνο μια φυσιολογική λειτουργία, αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου.

Αυτή η φυσική διαδικασία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της  ζωής μας αφού επηρεάζει όλους τους τομείς της, από την εξωτερική μας εμφάνιση μέχρι το πώς νιώθουμε και  λειτουργούμε σε καθημερινή βάση. Αποτελεί, άλλωστε, το ένα τρίτο της συνολικής διάρκειας της ζωής μας.

Όταν κοιμόμαστε καλά τη νύχτα, το πρωί ξυπνάμε ανανεωμένοι, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ή τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Πόσες φορές όμως έχετε ξυπνήσει πιασμένοι, κακοδιάθετοι και άκεφοι;

Πόνοι στη μέση και στον αυχένα, πονοκέφαλοι, πιασίματα και σωματική δυσφορία μπορεί να οφείλονται στο στρώμα που χρησιμοποιείτε. Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα μαλακό ή σκληρό στρώμα μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα της πλάτης ή του αυχένα.

Η κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και η πίεση στην σπονδυλική στήλη και τις  αρθρώσεις είναι οι βασικές αιτίες των περισσοτέρων προβλημάτων.

ypnos_ygeia ypnos_ygeia2

 

Για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας χρειάζεστε ένα σωστό ανατομικό στρώμα και η εταιρεία Anatomic Ηelp φροντίζει γι’ αυτό. Το anatomicmemory είναι το απόλυτα ανατομικό στρώμα χωρίς σούστες και ελατήρια, που έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τη θερμότητα και την πίεση με αποτέλεσμα να υποχωρεί και να προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα.

Όταν κοιμάστε σε ένα στρώμα anatomicmemory η σπονδυλική στήλη και οι αρθρώσεις σας ξεκουράζονται στη φυσική τους θέση. Το βάρος του σώματος κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του στρώματος, απορροφώντας τους κραδασμούς και τις πιέσεις. Προσφέροντας άριστη στήριξη ανακουφίζει από τους πόνους και τα προβλήματα ύπνου. Έτσι κοιμάστε ακόμα πιο ήσυχα και γαλήνια και ξυπνάτε ξεκούραστοι, γεμάτοι ευεξία για όλη τη μέρα.

Το μυστικό του καλού ύπνου κρύβεται στο Memory foam, το υλικό το οποίο αποτελεί τη βασική επιφάνεια του στρώματος anatomicmemory.

Για να δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων anatomicmemory, κάντε κλικ ΕΔΩ!